Cookies a ochrana osobných údajov

CHRÁNIME VAŠE OSOBNÉ ÚDAJE

Spoločnosť MAXMA, s.r.o. . prevádzkujúca internetový obchod www.all4men.sk nakladá s vašimi osobnými údajmi v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov č. 122/2013 Z.z., v znení neskorších predpisov. Informáčný systém prevádzkovateľa pre spracovanie osobných údajov je registrovaný na Úrade pre ochranu osobných údajov SR, Bratislava v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z. pod reg. číslom 201409105.

Osobné dáta, ktoré kupujúci uvedie pri objednaní, sú využité pre úkony priamo súvisiace s vašou objednávkou. Dáta sú uchovávané a spracovávané podľa platných právnych predpisov a slúžia výhradne pre našu potrebu a nebudú poskytnuté iným subjektom. Výnimku predstavujú externý dopravcovia a spracovateľ dotazníka spokojnosti. Osobné údaje zákazníkov sú predávané v minimálnom rozsahu, ktorý je nutný k bezproblémovému doručeniu tovaru. Zasielanie Dotazníka je možné kedykoľvek zrušiť. Na marketingové účely sú použité len s vaším výslovným súhlasom.

Osobné údaje budú spracovávané po dobu neurčitú.

Odhlásenie e-mailového spravodaja môžete vykonať priamo cez newsletter alebo zaslaním požiadavky na náš email obchod@all4men.sk.

K personalizácií obsahu a reklám, poskytovanie funkcií sociálnych médií a analýze našej návštevnosti využívame súbory cookie. Informácie o tom, ako váš web používate, zdieľame zo svojími partnermi pôsobiacami v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýz.

 

Zásady používania súborov cookie

Tieto zásady obsahujú informácie o tom ako web stránky www.all4men.sk používajú súbory cookie a podobné technológie (ďalej len „cookies").

Používanie cookies

Jednotlivé stránky našej webovej lokality používajú cookies, ktoré pomáhajú spoločnosti MAXMA, s.r.o. zabezpečiť lepšie služby. Používaním týchto webových stránok nám vyjadrujete súhlas s použitím cookies v súlade s nastavením prehliadača. Ak navštívite naše webové stránky a v prehliadači je povolené prijímanie súborov cookie, považujeme to za prijatie našich podmienok používania súborov cookie. Inštrukcie na zmenu cookies nájdete v pomoci každého priehliadača.

Čo sú cookies?

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré môžu byť do prehliadača odosielané pri návšteve webových stránok a ukladané do vášho zariadenia (počítača alebo do iného zariadenia s prístupom na internet, ako napr. smartphone alebo tablet). Súbory cookie sa ukladajú do priečinka pre súbory vášho prehliadača. Cookies obvykle obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a hodnotu. Pri ďalšej návšteve stránky webový prehliadač znovu načíta súbory cookie a tieto informácie odošle späť webovej stránke, ktorá pôvodne cookie vytvorila. Súbory „cookie", ktoré používame, nepoškodzujú váš počítač.

Za akým účelom používame cookies?
Cookies používame s cieľom optimálne vytvárať a neustále skvalitňovať naše služby, prispôsobiť ich vašim záujmom a potrebám a zlepšovať ich štruktúru a obsah. Na naších stránkach môžu byť použité dočasné a trvalé cookies. Dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení, kým stránku neopustíte. Trvalé cookies zostávajú na vašom zariadení do uplynutia ich platnosti alebo do ručného vymazania. Doba, počas ktorej si informácie ponechávame, závisí od typu súborov cookie.

Na našich webových stránkach používame niekoľko typov cookies.

• Základné súbory cookie

Tieto súbory cookie tvoria základ pre prevádzku našich webových stránok a umožňujú používanie základných funkcií, akými sú napríklad zabezpečené oblasti alebo online platby. Základnými cookies sú napr. zapamätanie prihlásenia, umožnenie prístupu k zabezpečeným oblastiam bez nutnosti opätovného prihlásenia, predvyplnenie formulárov a p. Bez týchto cookies nemôžeme poskytovať služby, ktoré tvoria základ našich stránok. Pokiaľ tieto cookies zakážete, nebudeme môcť zaručiť bezchybný chod stránok.

• Prevádzkové súbory cookie

Pomocou prevádzkových cookies zhromažďujeme štatistické informácie o tom, ako používate naše webové stránky. Tieto technické informácie nám napr. povedia, na ktoré časti webovej stránky ste klikli, ktorú stránku ste navštívili naposledy a p. Tieto cookies nám slúžia na analýzu a vylepšovanie našich webových stránok z hľadiska obsahu, výkonu a dizajnu. Pokiaľ tieto cookies zakážete, nemôžeme vám zaručiť bezchybný chod našich stránok.

• Reklamné súbory cookie

Reklamné súbory cookie môžeme používať na našich webových stránkach na zobrazenie obsahu a reklám, ktoré sú prispôsobené vašim záujmom. Tieto cookies môžu zhromažďovať informácie o vašich zvyklostiach pri prehliadaní našich webových stránok. Môžu byť využité aj na rozpoznanie vašej opätovnej návštevy niektorej z webových stránok, ktoré sú súčasťou našej siete. Týmto spôsobom môžeme poskytovať na našich webových stránkach obsah a reklamy, ktoré sú pre vás relevantnejšie a efektívnejšie cieliť priamu marketingovú komunikáciu, ale aj obmedziť počtu zobrazení reklamy a merať efektívnosť reklamných kampaní.

Ako môžete nastavenia cookies zmeniť?

Cookies, ktoré sa na webových stránkach používajú, si môžete nastaviť vo svojom webovom prehliadači. Väčšina internetových prehliadačov je pôvodne nastavená na automatické akceptovanie cookies. Toto nastavenie môžete zmeniť zablokovaním cookies alebo upozornením v prípade, že sa majú cookies poslať do vášho zariadenia. Inštrukcie na zmenu cookies nájdete v pomoci každého prehliadača. Ak používate rozličné zariadenia na prístup k stránkam (napr. počítač, smartphone, tablet), odporúčame každý prehliadač na každom zariadení prispôsobiť vašim preferenciám cookies. Budeme rešpektovať, pokiaľ si prednastavené nastavenie cookies zmeníte. Vypnutie niektorých cookies však môže mať dopad na funkčnosť našich webových stránok.

Želáme Vám príjemné nakupovanie v našom eshope

All4Men.sk