TUSCANY LEATHER - kožené výrobky z Toskánska

 

TUSCANY LEATHER - kožené výrobky z Toskánska

 

Pre milovníkov kvalitnej kože dávame do pozornosti značku TUSCANY LEATHER - kožené výrobky z toskánskej kože s nezameniteľnou vôňou, vznikajú s využitím postupov tradičnej remeselnej výroby. Dizajn výrobkov je vyvíjaný s ohľadom na súčasné požiadavky a moderné funkcie (vhodnosť pre tablet, laptop, dokumenty, mobilné telefóny a pod).

 

Kožené výrobky sú vyrábané modernou technológiou s využitím tradičného garbiarskeho spôsobu spracovania kože rastlinnými činidlami. Tento spôsob činenia (spracovania) kože má svoj pôvod v renesancii. Prírodné triesloviny pri úprave kože spôsobujú typické sfarbenie a nádhernú vôňu.

 

Kožené tašky, aktovky či kabely majú steny bez vnútornej výstuže, koža je masívna, takže drží formu, zároveň je poddajná a dobre sa prispôsobuje vnútornému obsahu. Vo vnútri môžu mať bavlnenú podšívku alebo sú celokožené. Pozrite si aktuálnu ponuku výrobkov značky TUSCANY LEATHER v e-shope www.all4men.sk. 

 

Výrobky TUSCANY LEATHER dostupé v eshope www.all4men.sk sú pravými výrobkami s certifikátom pôvodu - každý výrobok má certifikačný štítok pravosti s hologramom Tuscany Leather. Tento štítok si uschovajte pre potreby reklamácie alebo opravy výrobku.

 

 

 

 

 

SPAŤ NA ZOZNAM ČLÁNKOV BLOGU >>