Najčastejšie prešlapy v odievaní

Neviete ktoré prešľapy sú najčastejšie? 5 najväčších pánskych módny prešľapov nájdete tu

Aj keď sa módne trendy neustále menia, existujú pravidlá, ktoré sa nemenia a mali by sa dodržiavať. Aspoň pokiaľ chcete vyzerať ako správny moderný gentleman. Aké sú najčastejšie chyby pri obliekaní?

1. Špinavá obuv

Je jedno aká pánska obuv je aktuálne trendy, čistá a ošetrená obuv bude v móde vždy. Možno sa vám to zdá ako banalita a takéto "detaily" neriešite. Vždy je lepšie mať naleštené topánky z kolekcie z pred dvoch rokov ako topánky ktoré sú síce trendy, ale je na nich vidno blato ešte z pred mesiaca.

Špinvé topánky sa nedajú pokladať za nič iné ako neznalosť elementárnych prvkov etikety odievania.

http://fashionstudio.sk/sa-starat-topanky-aby-vydrzali-co-najdlhsie/

2. Príliš voľná košeľa

Vybrať košeľu ktorá vám padne ako uliata nie je najľahšia úloha. Lenže pokiaľ chcete vyzerať elegantne a štýlovo budete musieť nájsť ten najlepší strih a značku pre vás. Nie je nič horšie ako košeľa, ktorá na vás visí alebo naopak, obopína vás až príliš. Pánska košeľa by mala byť čo najviac pri tele ale zároveň vás neobmedzovať v pohybe.

3. Oblek a... ruksak?

Nikdy, ale naozaj nikdy si k obleku neberte ruksak. Chápeme, že v zamestnaní sa vyžaduje určitý dress code a potrebujete si zopár vecí nosiť so sebou. Ale nenoste ich v ruksaku aj keď ste už určite zopár kolegov takto videli. Vyberte si radšej elegantnú koženú aktovku alebo kufrík a budete pôsobiť profesionálne a štýlovo.

 

Jeden z najvaščích prešľapov v bontóne odievania - špinavé topánky

http://www.thegentlemansjournal.com/5-style-crimes-saw-way-work-morning/

4. Čierny oblek je vhodný na každú príležitosť

Čierny oblek je v skutočnosti vhodný skôr sa výnimočné príležitosti ako sú svadby, promócie, prípadne plesy. Do bussines šatníka viac pasujú sivé obleky a obleky v námorníckej modrej, ktoré sú univerzálnejšie a vhodnejšie do práce alebo na formálne stretnutia.

5. Mix rôznych štýlov

Keď si vyberáte oblečenie zo šatníka, premyslite si, či budete dnes za elegantného gentlemana alebo ležérneho fešáka. Kombinovať oblekovú košeľu s džínsami alebo kapsáčmi je vhodné asi tak ako si dať cyklistické okuliare k obleku. Nikdy nekombinujte formálne a športové oblečenie a doplnky.

Veríme, že vám tento článok pomôže vystríhať sa módnym faux pas alebo vycibriť váš vkus, aby ste vyzerali ako skutočný gentleman. Ak hľadáte oblečenie a doplnky pre moderného muža, nezabudnite navštíviť www.all4men.sk.

 

SPAŤ NA ZOZNAM ČLÁNKOV BLOGU >>

 

 

 

 

Olek a roksak naozja nepasujú k sebe. Aj ked je to moderné.. Špinvé topánky znamenajú najväčší prešľap v etikete odievania mužov